Fear of Height | Schijf van 6 op Radio6!

Het jaar begon goed, de eerste schijf van 6 op Radio6 in 2014 was voor Fear of Height (of de laatste van 2013, hoe je ’t maar wil zien) Dit was wat Radio6 erover schreef:

SCHIJF VAN 6

Zoé Red – Fear Of Height

Hoewel Zoé Red (Margot Zoer) afgestudeerd is aan de Rock Academie Tilburg, is het nooit een rockchick geworden. De inspiratie voor haar muziek vindt ze namelijk door de muziek van singer-songwriters als Ben Howard en Tina Dico te combineren met de soul van een Jill Scott, Erykah Badu of Stevie Wonder te combineren tot iets wat ze zelf singer-songwriter soul noemt. En dat is duidelijk terug te horen!

Haal alle blazers en grandeur weg en er blijven schitterende liedjes over, die met gemak op zichzelf blijven staan. En zo is het ook met ‘Fear Of Height’: zowel klein als groots een heerlijke plaat. En daarmee heeft Zoé Red de laatste Schijf van 6 van 2013 afgeleverd! En dus gaan we met een bak fijne muziek het nieuwe jaar in!

Zoé Red stond eerder dit jaar nog bij Eerst Jaap en toen hadden we al kunnen vermoeden dat dit weleens de nieuwe Schijf van 6 kon zijn. Luister maar.